Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

Ruilen en retourneren

De service die u gewend bent van onze winkels geldt ook voor online aankopen. Woonwarenhuis Jan Pleijsier biedt de mogelijkheid om binnen 8 dagen na ontvangst de bestelling, of een deel hiervan, te ruilen of te retourneren in één van onze winkels (gratis)  of met PostNL via onderstaand adres. U betaalt dan zelf de retourzending.

Voor beide manieren geldt dat de te retourneren artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn. De verpakking dient in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te zijn. Tevens moet u in het bezit zijn van het aankoopbewijs, dan wel een kopie orderbon. Bij de retourzending ligt het risico van eventueel tijdens het transport ontstane schade of het verdwijnen van de retourzending bij de klant. Aangeraden wordt daarom het verzendbewijs altijd goed te bewaren om te kunnen aantonen dat de artikelen zijn geretourneerd in geval een retourzending mocht verdwijnen.

Gratis ruilen en retourneren via de Woonwarenhuis Jan Pleijsier winkels
Indien de bestelling niet voldoet aan de verwachting kunt u de internetbestelling retourneren in één van onze winkels. Vergeet hierbij niet het online aankoopbewijs mee te nemen. Bij elke zending wordt het aankoopbewijs (factuur) meegestuurd. Ook kunt u de orderbevestiging, die per e-mail ter bevestiging van de online bestelling is verzonden, meenemen.

Retourneren in de winkel heeft de volgende voordelen:
* Direct het aankoopbedrag terug (indien voldoende kasgeld aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, wordt het verschuldigde bedrag op uw rekening overgemaakt)
* Het is gratis (bij ruilen en/of retourneren per post betaalt u voor de retourzending).
* Indien gewenst en op voorraad direct het artikel omruilen voor een ander artikel.

Betaalde verzendkosten
Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd zullen de (indien betaald) verzendkosten worden terugbetaald.
Indien een deel van de bestelling wordt geretourneerd zullen de (indien betaald) verzendkosten niet worden terugbetaald.
Bij ruilingen zullen de verzendkosten (indien betaald) niet worden terugbetaald.

Retourneren per post
Retour sturen per post is alleen mogelijk voor online aankopen. Het retourneren moet naar ons onderstaand adres.

De retourzending dient bij voorkeur te worden verpakt in de originele doos waarin de zending is ontvangen, zodat de artikelen niet worden beschadigd. Verzenden van de retourzending moet naar:

Woonwarenhuis Jan Pleijsier B.V.

T.a.v. afdeling service

Klaas Fuitestraat 46

8281 BZ Genemuiden

Lever het pakket in bij een PostNL postkantoor of afgiftepunt bij u in de buurt.

Wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen zal Woonwarenhuis Jan Pleijsier deze beoordelen en verwerken. Als een artikel zichtbaar is gebruikt, kan Woonwarenhuis Jan Pleijsier het artikel niet retour nemen. Als u de bestelling of een gedeelte hiervan wilt retourneren dan streeft Woonwarenhuis Jan Pleijsier ernaar het verschuldigde bedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourorder terug te storten. Wanneer het bedrag op uw rekening staat is afhankelijk van de betaalmethode en bank die u gebruikt hebt. Houd er rekening mee dat u zelf de retourzending betaald.

Indien het product of de originele verpakking van het product zijn beschadigd behoudt Woonwarenhuis Jan Pleijsier zich het recht voor een redelijke schadevergoeding in te houden van het terug te betalen bedrag, dan wel dit in rekening te brengen.

Retourzendingen vanuit het buitenland zijn ook voor eigen rekening.


Let op: artikelen die in een winkel zijn gekocht kunnen niet worden geruild of geretourneerd via de post maar uitsluitend via de winkel.

 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543