Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

PVC vloeren Genemuiden

Bent u op zoek naar PVC in Genemuiden? Bij Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle kunt u terecht voor allerlei PVC vloeren. Wij zijn een PVC vloerenexpert in Nederland en hebben een zeer veel keuze. De kans is groot dat wij een geschikte PVC vloer voor u in ons assortiment hebben. Zit u eraan te denken om een andere vloer in uw woning te leggen? Of gaat u binnenkort verhuizen? Kom dan zeker eens bij ons langs en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur. Naast PVC in Genemuiden, kunt u bij ons ook terecht voor de inrichting en stoffering van een bedrijfspand.

BEKIJK HIER ONZE COLLECTIE!

PVC vloeren Genemuiden

Waarom PVC in Genemuiden?

Een vloer van PVC kent heel wat voordelen. Zo is PVC ijzersterk en slijtvast. Deze vloer kunt u in elke kamer leggen, zelfs in een badkamer. Daarnaast is de vloer ook goed te combineren met vloerverwarming. PVC werkt brandvertragend, is onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig. En dat is nog niet alles, want PVC is ook erg duurzaam! Een PVC vloer kunt u in verschillende stijlen krijgen. Wij verkopen onder andere PVC vloeren van Berry Alloc, Mflor en Quick Step.

Een passend aanbod

Bij ons heeft u genoeg keuze als het gaat om PVC in Genemuiden. Wij hebben voor iedereen wel een passende PVC vloer. Breng een bezoek aan ons woonwarenhuis en laat u adviseren. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste PVC vloer. Een vloer die aansluit op uw wensen en interieur. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit ZwolleMeppelKampen en Steenwijk.

PVC vloeren in Genemuiden 

Wist u al dat de click versie van PVC vloeren ook erg populair is? Deze vloeren zijn heel eenvoudig te leggen. Daarnaast hebben deze vloeren ook nog eens een prachtige uitstraling. Benieuwd naar deze click versie? Bezoek ons dan aan de Klaas Fuitestraat 46 in Genemuiden. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over PVC in Genemuiden? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543