Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

PVC vloeren Kampen

Zoekt u naar PVC vloeren in Kampen? Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle helpt u graag verder. Wij beschikken over een groot en divers assortiment aan PVC. Naast de inrichting van uw woonkamer, keuken of slaapkamer, kunnen wij u ook helpen bij de inrichting van uw bedrijfspand. Onze PVC vloeren in Kampen zijn comfortabel en erg duurzaam. Onze verkoopspecialisten helpen u graag verder in ons ruime woonwarenhuis.

BEKIJK HIER ONZE COLLECTIE!

PVC vloeren Kampen

PVC vloeren in Kampen

Heeft u net een nieuw huis gekocht? Of wil u uw woning voorzien van een opknapbeurt? Dan is het kiezen voor een PVC vloer in Kampen een duurzame oplossing. PVC vloeren hebben een hoge slijtvastheid en zijn gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast zijn deze vloeren goed te combineren met vloerverwarming. In ons woonwarenhuis beschikken wij ook over de populaire click versie van ons PVC in Kampen. Deze vloeren zijn makkelijk zelf te leggen en hoeven over het algemeen niet geëgaliseerd te worden. De uitstraling van een click vloer is precies hetzelfde als dat van een verlijmde vloer.

Diverse merken PVC vloeren

Onze showroom beschikt over verschillende top merken PVC vloeren nabij Kampen. Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle beschikt onder andere over de merken Mflor, Ambiant, Quick Step Floors, Forbo, Therdex, Moduleo, Belakos en Viva Floors. Alle vloeren zijn ook direct bestelbaar via onze webshop. Wilt u liever eerst de vloeren komen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze woonwinkels in Genemuiden en Meppel. Onze specialisten geven u graag meer informatie. Zo kunt u de beste PVC vloer voor uw woning in Kampen bestellen. Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Zwolle, Meppel of Steenwijk. Bekijk ook onze pvc vloeren in Genemuiden.

PVC Kampen

Bent u op zoek naar een mooie PVC vloer in Kampen? Ontdek de mogelijkheden bij Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle. Online shoppen is bij ons ook mogelijk. U profiteert van een gratis verzending vanaf €70. Kiest u voor een moderne, klassieke of mystieke vloer? Alles is mogelijk bij Jan Pleijsier. De koffie staat voor u klaar. Voor meer informatie over ons PVC nabij Kampen kunt u contact opnemen via het contactformulier

 

Kijk ook op:

PVC vloeren IJsselmuiden

 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543