Uitstekende service | Gratis cadeauservice | Volg uw pakket via Track & Trace | Gratis verzending vanaf € 70,00*

PVC vloeren Steenwijk

Woonachtig in Steenwijk en op zoek naar een PVC vloer? Bij ons kunt u terecht voor vele verschillende PVC vloeren. Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle is dé expert als het gaat om PVC vloeren. Door onze jarenlange ervaring in het vak krijgt u bij ons altijd het beste resultaat. Kom eens langs op één van onze locaties in Meppel aan de Steenwijkerstraatweg 31 of in Genemuiden aan de Klaas Fuitestraat 46.

BEKIJK HIER ONZE COLLECTIE!

PVC vloeren Steenwijk

Kwaliteit PVC vloeren

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in de wereld van de PVC vloeren. PVC vloeren zijn comfortabel en erg duurzaam. Daarbij hebben wij veel passende stijlen voor vele verschillende soorten huizen. Onze PVC vloeren hebben een hoge slijtvastheid, hierdoor is het gemakkelijk schoon te houden en blijft de hygiëne in uw huis ook goed.

PVC vloeren in Steenwijk

In uw huis in Steenwijk kan er gekozen worden voor normale PVC vloeren of een PVC click vloer. De PVC click vloer is nieuw op de markt en veel mensen kiezen voor deze methode. Het grote voordeel van PVC click vloer is dat het makkelijk zelf is te leggen in uw woning in Steenwijk. Hierbij hoeft de vloer niet geëgaliseerd te worden en zo kunt u in de kosten besparen. 

Showroom

Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle is zelf niet gevestigd in Steenwijk, maar heeft een locatie in Genemuiden en een locatie in Meppel. Kom eens langs in onze showroom in Meppel. Vanaf Steenwijk is het een klein kwartiertje rijden naar onze showroom in Meppel. Hier kunt u onze PVC vloeren bekijken in de showroom. Bekijk ook onze pvc vloeren in Genemuiden en Meppel, wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Zwolle en Kampen.

PVC Steenwijk

Twijfel niet langer en bestel bij Jan Pleijsier Wonen en Lifestyle uw PVC Vloer. Wij bieden een gratis verzending aan vanaf € 70,- en daarbij kunt u uw pakket volgen met een Track & Trace code. Heeft u nog vragen over het leggen van een PVC vloer in Steenwijk? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

 • Verzenden

  Gratis verzending vanaf € 70,-*

  * Standaard pakketten (NL)

 • Uitstekende service

  Wij willen dat u tevreden bent.

 • Uitstekende bezorging

  Volg uw pakket via Track & Trace

 

 • Morgen in huis**

  **Op werkdagen besteld, doorgaans morgen in huis

 • Gratis verpakt

  Gratis cadeau verpakking.

 • Bellen kan!

  Vragen? Bel ons op (0)38 38 55 543